Toshiba Premium+ 35 ilmalämpöpumppu

Toshiba Premium+ on Toshiba-ilmalämpöpumppujen lippulaivamalli. Toshiba Premium+ tarjoaa sinulle kaikki Toshiban tuoreimmat innovaatiot energiatehokkuuden, kestävyyden ja käyttömukavuuden maksimoimiseksi. Toshiba Premium+ -ilmalämpöpumpun edistyksellinen teknologia optimoi suorituskyvyn kulloistenkin olosuhteiden mukaiseksi taaten aina parhaan mahdollisen hyötysuhteen.

Tälle tuotteelle saat myös asennuksen Varsinais-Suomen ja Pohjois-Pohjanmaan alueelle.

Lämmitysteho max 4,0 kW
Suositusneliöt 100m²-180m²
Energialuokka A+++

Pohjoisen kylmiin olosuhteisiin suunniteltu Toshiba Premium+ ilmalämpöpumppu on erittäin tehokas ja hiljainen, energiaa säästävä kodin lämmittäjä ja jäähdyttäjä. Toshiba Premium+ -ilmalämpöpumpun kaikkia toimintoja käytät mukavasti selkeällä ja suurinäyttöisellä kauko-ohjaimella. Tärkeimmät toiminnot onnistuvat helposti yhdellä näppäimen painalluksella. Premium+ ilmalämpöpumpussa on myös Wi-Fi- ja SMS-ohjaus mahdollisuus lisävarusteena, minkä ansiosta voit ohjata laitetta milloin tahansa ja mistä tahansa mobiiliyhteyden kautta.

Toshiba Premium ilmalämpöpumppu energialuokka on paras mahdollinen A+++ sekä lämmityksessä että viilennyksessä. Laitteen ympärivuotisesta tehosta kertova SCOP-arvo on luokkansa korkein 5.3, millä Premium+ ylittää jopa A+++ energialuokan vaatimukset. Myös lämmitysteholtaan Toshiba Premium+ ilmalämpöpumppu on luokkansa ehdotonta kärkeä, mistä kertoo erinomaiset arvot myös 30 asteen pakkasessa. Luotettava toimivuus pohjoisen talvessa varmistaa suurimmat säästöt kotisi lämmityskuluissa.

Täyttä Premiumia kaikilta ominaisuuksiltaan!
Suunniteltu Suomen oloihin – testattu Suomessa!
Huikeasti parempi lämmitysteho myös -30 asteessa
Huippuluokan energiatehokkuuus A+++
Luokkansa korkein SCOP-arvo 5,3
Uusi, ympäristöystävällisempi R32-kylmäaine

Tekniset tiedot

Ääni min

19 dB

Energialuokka

A+++

Käyttötarkoitus

Lämmitys ja viilennys