NIBE S1255-12R INVERTTERI maalämpöpumppu 3-12

Tämä maalämpöpumppu mukautuu talon energiantarpeeseen ja sen vuosihyötysuhde on optimaalinen. Se lisää arjen helppoutta ja turvallisuutta käyttäjilleen ja säästää energiakustannuksissa. Maalämmitysjärjestelmä ohjautuu automaattisesti ja osaa huomioida toiminnoissaan myös sääennusteet. Maalämpöjärjestelmän energiansäästöä voidaan optimoida Smart Price Adaptation -pörssisähköohjauksella. NIBE maalämpöpumppua ohjataan joko selkeästä kosketusnäytöstä tai myUplink-sovelluksen avulla. Kooltaan matala maalämpöpumppu sopii moneen tilaan. NIBE S1255 – 12R maalämpöpumppu sisältää 180 l lämminvesivaraajan.

Tälle tuotteelle saat myös asennuksen Varsinais-Suomen ja Pohjois-Pohjanmaan alueelle. Jätä tarjouspyyntö

Maalämpö on maaperään ja vesistöihin varastoitunutta aurinkoenergiaa. Maalämpöpumpulla tätä uusiutuvaa energiaa kerätään esimerkiksi rakennusten lämmitykseen ja viilennykseen sekä käyttöveden lämmitykseen. Maalämpöjärjestelmällä maalämmön keräys tapahtuu kalliosta, järvestä tai maasta parin metrin syvyydestä keräinputkistolla, jossa kiertävän nesteen avulla lämpöenergia siirretään lämpöpumpulle.

Sisäänrakennetun WiFi:n ansiosta lämmitysjärjestelmää voidaan ohjata kätevästi älypuhelimella tai tabletilla NIBE:n oman myUplink-sovelluksen kautta. Sen avulla lämpöpumppujärjestelmän toiminnasta saa helposti ja nopeasti reaaliaikaisen tilannekatsauksen. Sovelluksen perustaso mahdollistaa pumppujärjestelmän valvonnan ja Premium-taso sen hallinnan etäohjauksella.

NIBE Smart Price Adaptation on lämpöpumppujärjestelmän älykäs ominaisuus, joka on suunniteltu pienentämään sähkölaskua. Lämpöpumpulle välitetään myUplink-sovelluksella Nord Pool Spot -sähköpörssistä sähkön tuntihinnat seuraavalle päivälle. Lämmitysjärjestelmä optimoi lämmityksen tämän tiedon avulla.

Mitat:                                                           LVI 5362044

  • korkeus: 1800 mm
  • leveys: 600 mm
  • syvyys: 620 mm
  • nettopaino: 250 kg

Tekniset tiedot