Mitsubishi Electric RW25 ilmalämpöpumppu

Häikäisevää suorituskykyä ja maksimaallista lämmitystehoa energiatehokkaasti. Sisäyksikössä on integroitu Wi-Fi-sovitin, jonka avulla voit ohjata lämpöpumppuasi mobiililaitteilla tai tietokoneella mistä vain. Tästä pumpusta löytyy myös ylläpitolämmitys. Uskomaton lämmitysteho maustettuna upealla ominaisuusvalikoimalla lämmittää niin mieltä kuin asuntoakin ennen näkemättömällä tavalla.


Tämän tuotteen saat myös asennettuna Varsinais-Suomen ja Pohjois-Pohjanmaan alueille.

Lämmitysteho max 6,3 kW
Energialuokka A+++
Suositusneliöt 40m²-130m²

RW-sarjan erinomainen lämmitysteho tuo ensiluokkaista lämpöä. Erittäin tehokas kompressori tuottaa maksimaalisen lämmitystehon energiatehokkaasti, myös todella alhaisissa ulkolämpötiloissa.

Perinteinen Mitsubishi Electricin Hyper Heating malli tuottaa lämpöä vähintään nimellistehonsa verran -15 °C:n ulkolämpötilaan asti. RW-sarjan uuden ajan Hyper Heating teknologialla tuottaa laite nimellistehonsa -25 asteeseen ja vielä kylmemmilläkin keleillä lämmitys jatkuu huipputehokkaana. Uskomaton lämmitysteho maustettuna upealla ominaisuusvalikoimalla lämmittää niin mieltä kuin asuntoakin ennennäkemättömällä tavalla.

Edistyksellinen kaksivaiheinen plasmapuhdistin Plasma Quad Plus on ilmanpuhdistusjärjestelmä, joka parantaa ilmanlaatua huonetilassasi. Plasma Quad Plus poistaa ilmasta tehokkaasti erilaisia leijuvia hiukkasia, kuten viruksia, bakteereita, hometta, allergeeneja, pölyä ja PM2.5 -hiukkasia.


Lämmitystehoa

RW-sarjan erinomainen lämmitysteho tuo ensiluokkaista lämpöä asuntoosi. Uusi huipputehokas kompressori tuottaa maksimaalisen lämmitystehon energiatehokkaasti, nyt myös todella alhaisissa ulkolämpötiloissa.

Perinteinen Mitsubishi Electricin Hyper Heating malli tuottaa lämpöä vähintään nimellistehonsa verran -15 °C:n ulkolämpötilaan asti. RW-sarjan uuden ajan Hyper Heating teknologialla tuottaa laite nimellistehonsa -25 asteeseen ja vielä kylmemmilläkin keleillä lämmitys jatkuu huipputehokkaana. Uskomaton lämmitysteho maustettuna upealla ominaisuusvalikoimalla lämmittää niin mieltä kuin asuntoakin ennen näkemättömällä tavalla.


Mukavuutta tyylikkäästi

3D i-see Sensor Sisäyksikön muotoihin sulautuva 3D i-see sensor mittaa huoneen lämpötiloja infrapunatunnistimen avulla. Tunnistimen avulla puhallusilma voidaan suunnata ihmisiin, ihmisistä pois tai tasaisesti alueelle jossa usein oleskellaan. I-see sensoria voidaan hyödyntää myös lisäsäästöissä niin, että sisälämpötilaa pudotetaan lämmityskäytöllä automaattisesti, kun sensori ei enää havaitse ihmisiä tilassa. Lämmityskäyttö jatkuu normaalisti taas, kun tunnistin havaitsee tilassa uudestaan ihmisen.

Tehokkaat ilmanohjaimet Sisäyksikön ilmanohjaimet on jaettu kahteen osaan sekä pysty- että vaakasuunnassa. Ilmaa voidaan ohjata samanaikaisesti oikealle, vasemmalle, ylös ja alas. Näin lämmitysilma saadaan jakautumaan tehokkaasti ja vedottomasti huonetiloihin. Portaikon kohdalla olevan sisäyksikön ilmanohjaimia voidaan hyödyntää suuntaamaan lämpöä samalla ylä- ja alakertaan.

Automaattinen takkatoiminto
Suomalaisissa kodeissa on usein lämmöntuottajana myös takka. Takan lämpö on parhaimmillaan syyspäivän pimeydessä tai pakkaspäivän
kirpeydessä. Pienenä ongelmana kuitenkin on lämpötilan hallinta ja lämmön jakautuminen. Takalla tulee helposti lämmitettyä liikaa varsinkin takan läheisyydestä ja sen lämpö ei jakaudu tehokkaasti muihin tiloihin.

Normaalille lämmitystoiminnolle asetettu ilmalämpöpumppu seuraa sisälämpötilaa ja lopettaa lämmittämisen, kun asetettu tavoitelämpötila on saavutettu. Lämpötilatavoitteen saavuttamisen jälkeen laitteisto siirtyy odottamaan sisälämpötilan laskemista, kunnes seuraavan kerran lämmitystarve ilmaantuu. Tässä odotustilassa sisäyksikön puhallin käy miniminopeudella ja puhallettava ilma suunnataan katon suuntaisesti, jotta kierrätettävä sisäilma ei tuntuisi vetoisalta. Automaattisen takkatoiminnon avulla saadaan sisäyksikön puhallin jäämään asetetulle nopeudelle ja ilmanohjaimet haluttuun suuntaan vaikka lämmitystarvetta ei olekaan takan lämmittämässä huoneessa. Näin saadaan myös takan lämpöä leviämään laajemmin asuntoon.


Puhdasta sisäilmaa Edistyksellinen kaksivaiheinen plasmapuhdistin Plasma Quad Plus on ilmanpuhdistusjärjestelmä, joka parantaa ilmanlaatua huonetilassasi. Plasma Quad Plus poistaa ilmasta tehokkaasti erilaisia leijuvia hiukkasia, kuten viruksia, bakteereita, hometta, allergeeneja, pölyä ja PM2.5 -hiukkasia.

Nopea ilmanpuhdistustoiminto Painettaessa ”PURIFIER” -painiketta yksikön ollessa sammutettuna, Plasma Quad Plus aktivoituu yhdessä puhallustoiminnon kanssa puhdistaen huonetilasi ilmaa.

Hajunpoistosuodatin neutraloi hajuja muodostavia komponentteja tuottaen huonetilaasi raikasta ilmaa.


Dual Barrier -pinnoite Sisäyksikön puhtaus on erittäin tärkeää ilmalämpöpumpun tehokkaan toiminnan kannalta. Lämmitettävä tai jäähdytettävä sisäilma kulkee sisäyksikön läpi helposti, kun sisäyksikkö on puhdas. Näin sisäyksikön läpi kulkeva ilmamäärä on oikeanlainen ja lämmityskäytössä sisätilat saadaan lämpiämään alhaisemmalla lämmönsiirtokennon lämpötilalla. Alhaisemman lämmönsiirtokennon lämpötilan ansiosta laitteisto säilyttää erinomaisen hyötysuhteensa.


Suuri huone Suuressa huonetilassa on paljon lämmitettävää ja jäähdytettävää. Jotta suuren tilan lämpötilaa voitaisiin hallita
tehokkaasti, on sisäilmaa liikutettava paljon ja kauas. Tällä asetuksella sisäyksikkö puhaltaa kauemmas ja käsittelee suurempia ilmamääriä, jolloin laitteistosta tulee erittäin tehokas.

Käyttötilan valitsin Me kaikki olemme erilaisia. Meillä on eri mieltymykset ja toimintatavat. Mitsubishi Electric on kehittänyt RW-mallisarjaan uuden toiminnon, jotta se palvelisi sinua oikealla tavalla. Käyttötilan valitsimella saat muokattua laitteiston juuri tarpeisiisi sopivaksi.

Taloudellinen Lämmitettävän tilan lämmöntarve voi myös olla sen verran pieni, että maksimaalista lämmitystehoa ei tarvita. Tällöin
voidaan käyttää asetusta ”taloudellinen”, jolloin laitteisto pyrkii säilyttämään mahdollisimman hyvän hyötysuhteen erittäin suuren lämmitystehon sijaan.
Hiljainen Luonnon rauha ja hiljaisuus on monelle tärkein asia.
Asetuksella ”hiljainen” sisäyksikkö pienentää puhallustehoja ja hiljentyy kanssasi odottamaan seuraavan aamun auringon nousua.

Tekniset tiedot

Energialuokka

A+++

Käyttötarkoitus

Lämmitys ja viilennys

SCOP

5,2