Mitsubishi Electric EcoDan ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumppu toimii kokonaisvaltaisena lämmitysjärjestelmänä, ja soveltuu niin saneeraus- kuin uusrakennuskohteisiin. Nyt Mitsubishi Electricin oman tuotekehityksen ansiosta Ecodan Next Generation ilmavesilämpöpumppu järjestelmä on entistäkin tehokkaampin. Erittäin hiljainen ulkoyksikkö takaa yöunet herkemmällekin nukkujalle. Huomaamattoman, vain 160 cm korkean
Ecodan R32 sisäyksikön voit sijoittaa vaikka kodinhoitohuoneeseen.


Asennuspalvelumme toimii Varsinais-Suomessa ja Pohjois-Pohjanmaalla.

 

Laitteen älykäs ja oppiva ohjausjärjestelmä huomioi automaattisesti muutokset rakennuksesi lämmitystarpeessa. Lämmitys on jatkuvasti optimoitu juuri lämmityskohteen tarpeen mukaan, jolloin mukavuus ja säästöt ovat huippuluokkaa.

Ecodan R32 ilma-vesilämpöpumput valmistetaan tiukimpien laatuvaatimusten mukaisesti Mitsubishi Electricin omilla tehtailla Skotlannissa ja Japanissa. Uusi R32 kylmäaine on kolme kertaa pienempi hiilijalanjäljeltään verrattuna yleisesti käytettyyn R410A kylmäaineeseen. Sen kierrättäminen on myös helpompaa. Uusi kylmäaine mahdollistaa myös paremman energiatehokkuuden ja suuremman lämmitystehon alhaisissa ulkolämpötiloissa. Puolittamalla kylmäaineen määrän Mitsubishi Electric onnistui pienentämään hiilijalanjäljen kuudesosaan Ecodan R32 mallisarjalla.


Ympäristöystävällinen järjestelmä ainutlaatuisella tekniikalla

Ecodan R32 tuottaa yhdellä kilowatilla sähköä jopa viisi kilowattia puhdasta lämpöenergiaa. Mitsubishi Electricin omaa tuotekehitystä oleva invertteri-tekniikka toimii portaattomasti kaikissa järjestelmän toiminnoissa ja tekee Ecodan R32 lämpöpumpusta sopivan valinnan kaikkiin taloihin.

Täydellinen järjestelmä
Sisäyksikkö – Ecodan ottaa vastaan lämpöenergian ulkoyksiköltä ja siirtää sen edelleen lämmityskäyttöön vesikiertoisen järjestelmän pattereihin, lattialämmitykseen ja lämpimään käyttöveteen. Järjestelmää ohjataan tehokkaasti sisäänrakennetulla ohjauskeskuksella.

Ulkoyksikkö Pohjolan oloihin

Kiitos Mitsubishi Electricin oman kompressorituotannon, ulkoyksiköt tuottavat tehokkaasti lämpöä kompressorilla aina -28°C ulkolämpötilaan asti (Zubadan). Siksi laitteisto on energiapihi.


Helppo käyttää
Voit varustaa Ecodan R32 ilma-vesilämpöpumppusi itseoppivalla langattomalla kaukosäätimellä. Se mittaa ja analysoi sisätilojen lämmöntarpeen ja huomioi myös rakennuksen sisällä syntyvän lämmön. Myös auringonpaisteen tuottama ylimääräinen lämpö
saadaan näin hyödynnettyä ja lämpötila pysyy aina tasaisen mukavana.

Wi-Fi -ohjaus
MelCloud aplikaatiolla voit ohjata lämpöpumppuasi mistä vain – olitpa sohvalla tai matkoilla. Lisäksi näet myös vallitsevan ulkolämpötilan laitteesi ympärillä.

Älyverkkovalmius
Sähkön lyhyen aikavälin hinnan nousut ja laskut kysynnän ja tarjonnan mukaan ovat tätä päivää. Älyverkko tulee mahdollistamaan laitteesi sähkön käytön aina vuorokauden edullisimpaan ajankohtaan. Sama ominaisuus mahdollistaa myös aurinkosähköjärjestelmän yhdistämisen tehokkaaksi osaksi lämmitysjärjestelmää.

Kahden piirin jakaja
Tämän varusteen avulla voidaan ilma-vesilämpöpumppusi lämmityspiirit jakaa kahteen eri lämpötilaan. Esimerkiksi korkea lämpötila patteriverkostoon ja matala lämpötila kylpyhuonetilojen lattialämmitykseen.


Hydrobox

Saatavilla myös vaihtoehto sinulle, joka haluat säästää olemassa olevan lämminvesivaraajasi. Vain 80 cm korkea sisäyksikkö on joustava ratkaisu ahtaisiin tiloihin. Pienestä koostaan huolimatta Hydrobox on varustettu paisuntasäiliöllä, vesipumpulla, virtausvahdilla ja tarpeellisilla ohjaustoiminnoilla. Pienikokoinen Hydrobox ei sisällä käyttövesivaraajaa, joten voit hyödyntää nykyisen vesivaraajasi tarpeen
mukaan. Hydrobox on täysin äänetön ja huomaamaton vaihtoehto Ecodan R32 vesivaraajalla varustetulle ilmavesilämpöpumpulle.


Erikseen ostettavat lisävarusteet:

PAR-WT50R-E Langaton kaukosäädin, PAC-TZ02-E Ecodan 2-piirikitti, PAR-WR51R-E Kaukosäätimen vastaanotin, PAC-SE41TS-E Langallinen huoneanturi, 7897425 Cycklone DN 25 lianerotin, PAC-IH03V2-E LKV Lisävastus varaajayksikköön, 3 kW, 230 V,
7877425 Lianerottimen eristekotelo magneeteilla, MAC-587IF-E MELCloud Wi-Fi-sovitin, 23105-SO Syöttösekoitusventtiili, 23120-SO Lämmitysverkon täyttöventtiili.

Tutustu tuotteeseen tästä Mitsubishi Electric Ecodan esite.

 

 

Tekniset tiedot

Energialuokka

A+++