Olisiko aika energiaremontille?

Olisiko aika energiaremontille? Onko kohteesi uudisrakennus tai saneerauskohde. Meiltä löydät ammattilaisen avustuksella kotiisi varmasti parhaan ratkaisun. Kauttamme saat kokonaisvaltaisen paketin valmiiksi asennettuna. Meiltä saat ilma-vesilämpöpumput ja maalämpöpumput. Verkkokaupastamme löydät vaihtoehtoja joihin voit tutustua etukäteen. Tai ota rohkeasti yhteyttä niin asiantuntijamme auttaa valitsemaan oikean ratkaisun sinun tarpeillesi. Meidän kauttamme saat myös rahoituksella. Ostaesssasi Mitsubishi Electric lämpöpumpun SOG-rahoituksella nyt 6 kuukauden eräpäiväsiirto joka on kulutonta ja korotonta . Lue lisää SOG-rahoituskampanjasta tästä. Kampanja-aika 1.9-30.11.23.

Osta Toshiban ilmalämpöpumppusi nyt lämpötilin rahoituksella. Saat ensimmäisen laskusi vasta helmikuussa 2024. Laskun saatuasi voit maksaa sen joko kerralla tai esimerkiksi osissa 12kk /korko 0%. Premium + pumppuihin nyt wifi kaupan päälle. Lue Lämpötilikampanjasta lisää tästä.

Ilmalämpöpumpulla säästöä lämmityskuluihin

Pakkaset tulevat! Mutta Mitsubishin ilmalämpöpumppu lämmittää. Onko sinun valintasi Mitsubishi Electric LN jossa tyylikäs muotoilu ja 4 eri väri vaihtoehtoa lumenvalkoinen, helmenvalkoinen, rubiininpunainen ja onyxinmusta. Vai Mitsubishi Electric RW malli joka lämmittää erittäin vaativissakin olosuhteissa. Ostaesssasi Mitsubishi Electric lämpöpumpun SOG-rahoituksella saat 6 kuukauden eräpäiväsiirto joka on kulutonta ja korotonta . Lue lisää SOG-rahoituskampanjasta tästä. Kampanja-aika 1.9-30.11.23. Meiltä saat pumput asennettuna.

Lämmityskausi on jo käynnissä

Marraskuun puolella ollaan. Olisiko aika sijoittaa itseesi ja hankkia ilmalämpöpumppu, jotta voit nauttia asuinmukavuudesta läpi vuoden. Meiltä saat moneen tarpeeseen sopivat ilmalämpöpumput asennettuna Turun seudulle. Ota rohkeasti yhteyttä me autamme mielellämme valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan pumpun. Verkkokaupassamme voit tutustua ilmalämpöpumppuihin, sieltä löydät monta hyvää vaihtoehtoa edustamiltamme merkeiltä. Tiesithän että meiltä saa myös rahoituksella esim. 12/kk korko 0% (käsittelymaksu 7,90€/kk).

lattialämmitys

Rakennatko tai remontoitko? Meiltä saat vesikiertoisen lattialämmityksen asennettuna tai tarjouksen tarvikkeista. Asennus Turun ja Oulun seudulla. Tarjouspyynnön voit jättää tästä.