OLIKO PUHE PUMPUISTA?

Me puhumme pumpuistamme, kun puhumme säästä. Ne menevät käsi kädessä ajattelussamme. Me autamme sinuna valitsemaan pumppuratkaisun, joka toimii säässä kuin säässä tarjoten kotiisi tai tilaasi ihanteellisen sisäilmaston.

Haluamme, että sinun on helppoa valita oikeanlainen lämpöpumppu kotiisin tai yrityksen tilaan. Mitä tarkoittaa oikeanlainen lämpöpumppu? Lähtökohtana on se, että lämpöpumppu vastaa ajateltua käyttötarkoitusta.

Onko laite viilennykseen vai lämmitykseen vai molempiin? Kuinka suureen tilan lämmittämiseen tai viilennykseen lämpöpumppu on tulossa? Mitä muita ominaisuuksia pumppuratkaisussa pitäisi mielestänne olla? Me edustamme markkinoiden parhaimmistoon kuuluvia, laadukkaita pumppuja, jotka sopivat Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiiin.

Me haluamme puhua sisäilmastosta. Laadukkailla pumpuilla sisäilma on mahdollisimman miellyttävää, oli sitten paukkuvat pakkaset tai kesän helteet. Lämpöpumppu on aidosti energiaa säästävä ratkaisu, jolla voit merkittävästi pienentää sähkönkulutusta.

Ilmalämpöpumput

Haluatko päivittää uuden ilmalämpöpumpun vanhan laitteesi tilalle? Etsitkö ilmalämpöpumppua uuteen tilaan? Meiltä löytyy sinun tarpeisiisi laadukas ja kannattava ratkaisu.

Ilmalämpöpumppu on lisälämmönlähde, joka soveltuu lähes tilaan kuin tilaan. Se tarvitsee rinnalleen muun lämmitysjärjestelmän.

Ilma-vesilämpöpumput

Vesi-ilmalämpöpumput sopivat lähes kaikkiin vesikiertojärjestelmillä varustettuihin taloihin ja kiinteistöihin. Me toimitamme sinulle laadukkaat vesi-ilmalämpöpumppuratkaisut. Katso valikoimamme ja tutustu.

Asennus on nopeaa ja helppoa. Tutustu valikoimaamme ja kysy lisää.